Fra og med januar 2015 markedsfører WILLBRANDT Gummiteknik et komplet kvalitetsprogram af polyuretan. Programmet omfatter ved siden af slidprodukter, som f.eks. sneplovskær og afskrabere også kundeindividuelle løsninger, hvor der kræves stor know-how, udvikling og kreativitet eksempelvis inden for energiforsyning, betonindustri og off-shore.

Det nye kompetenceområde kom til med overtagelsen af VIBTEX A/S i Kolding pr. 1. januar 2015, som igennem mere end 10 år med stor succes har solgt og markedsført polyuretan(PUR) produkter fra PTW (Polyurethan Technik Wagenfeld) i Skandinavien.

Polyurethan Technik Wagenfeld (PTW) er kendt for sine egne blandinger med meget høje slidtal, lang holdbarhed og ikke mindst til meget lave temperaturer bl.a. Pethane PurSustainR. Alle polyuretan produkterne er veldokumenterede og gennemtestede. Desuden sætter vi og PTW en stor ære i at udvikle og teste sammen med kunderne, så det bedste produkt opnås med henblik på optimal levetid og service intervaller samt reduktion af vedligeholdsudgifterne og forenkling af den daglige håndtering.

Flere informationer findes på hjemmesiderne http://www.ptw-pur.eu

Call Now Button
%d bloggers like this: