På trods af lavkonjunktur og krise går det godt hos Willbrandt Gummiteknik A/S. Så godt, at virksomhedens danske datterselskab i Haslev er udnævnt til Gazelle for 5. gang og 3. år i træk.

Virksomheden, der er specialiseret i gummi- og polyuretanløsninger, leverer sine produkter til en bred vifte af industrier lige fra entreprenørbranchen, trafikselskaber og forsyningsvirksomheder til medicinalindustrien og forlystelsesparker.

Siden 2005 har Direktør Johnny Anekjær stået i spidsen for en gennemgribende modernisering og strategisk fokusering af virksomheden, der har betydet, at Willbrandt Gummiteknik A/S har tidoblet sin omsætning i Danmark gennem de sidste 10 år.

Succesen er blandt andet kommet ved en massiv satsning på Norden, hvor virksomheden i dag står stærkt på det svenske marked og vokser hurtigt i både Norge og Finland.

Som et led i den målrettede udvikling af virksomheden, er Willbrandt Gummiteknik A/S netop blevet ISO 9001 certificeret og i løbet af kort tid forventer man også at opnå en ISO 14001 certificering, der er den mest anerkendte internationale Standard indenfor miljøledelsessystemer.

Det handler om synlighed
Vil man have succes som eksportvirksomhed, handler det om at være til stede, hvor tingene sker. Derfor har man også kunne finde Willbrandt Gummiteknik på en lang række messer i Norden og Tyskland i 2015. Desuden fokuserer man på at møde kunderne på den rigtige måde. Dette gøres bl.a. ved at sikre sig, at medarbejderne har sprog- og kulturkendskab, der matcher de markeder, som virksomheden opererer på.

Call Now Button
%d bloggers like this: