WILLBRANDT fordobler sin salgsstyrke i Sverige

By in
2681

WILLBRANDT satser på at vækste i Sverige, hvor vi ser et stort potentiale for WILLBRANDTs produkter.  Derfor udvider WILLBRANDT nu sit salgsteam og har ansat Per Bolinder til at hjælpe med at varetage de svenske kunder.

–  ”Vi ønsker at styrke indsatsen på det svenske marked, og være tættere på kunderne.  Det er glædeligt, at vi nu har så mange kunder og en markedsandel, som begrunder en yderligere ansættelse.

Det er bevidst, at vi valgt en person, der bor i Göteborg området, da vi i dette område har mange kunder samt ser et større potentiale.” siger Johnny Anekjær, direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik.

Udover Sverige kommer Per også til at have Norge som sit ansvarsområde.

Hos WILLBRANDT byder vi vores nye kollega velkommen, og vi glæder os rigtigt meget til, at vi og vores kunder lærer ham at kende. Følgelig har vi lavet et kort interview med Per, hvor han fortæller lidt om sig selv og de forventninger han har til fremtiden sammen med WILLBRANDT.    

Fortæl lidt om dig selv.

Hvem er du og hvad er din baggrund?

Jamen, jeg hedder Per Bolinder og er en glad fyr på snart 40 år. Jeg gift og har to børn. Vi bor lidt udenfor Gøteborg, hvor jeg dels bruger min fritid på at træne taekwondo og dels på at dyrke friluftslivet sammen med mine børn. 

Jeg er uddannet automationsingeniør fra Chalmers tekniske universitet i Gøteborg. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet med salg og forretningsudvikling indenfor Offshore industrien, og så har jeg mit eget firma, hvor jeg udvikler APPs til marineindustrien.

Hvad var det, der gjorde, at du valgte at arbejde for WILLBRANDT?

WILLBRANDT er en god og solid virksomhed, som er kendt for høj kvalitet, hvilket jeg fandt meget attraktivt. Jeg er et ærligt menneske, der brænder for salg, så det er vigtigt for mig at arbejde for en virksomhed, som kan stå 100 procent inde for sine produkter. Hos WILLBRANDT er jeg sikker på, at de produkter jeg tilbyder mine kunder, er af bedste kvalitet.  

Hvilke områder bliver dine fokusområder?

Først og fremmest håber jeg på at komme til at arbejde med skibe og havne.  Jeg har nemlig arbejdet indenfor den maritime sektor i 15 år, og jeg elsker havet, så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang.

Derudover mener jeg også, at der er et kæmpe potentiale indenfor kemiindustrien. Som jeg ser det, går det hånd i hånd med skibsfart, ganske simpelt fordi det ikke er praktisk at transportere kemikalier over større strækninger med lastbiler.

Hvad ser du mest frem til?

Jeg glæder mig til at vækste WILLBRANDT i Sverige sammen med Mattias. Det bliver spændende og udfordrende. Og så glæder jeg mig rigtigt meget til at komme ud og møde kunderne, for det er det jeg allerbedst kan lide.   

Hvad er dine forventninger til jobbet?

Jeg tror, at jeg kommer til at trives samtidig med at det bliver udfordrende, og så forventer jeg at blive ekspert både på svingningsdæmpere, kompensatorer og elastomer.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)