Vintertjeneste

Bilder_av_brøytetog_OSL_20.01.09_026

Vintertjeneste

WILLBRANDT har igennem årtier været kendt som en pålidelig leverandør af slid- og forbrugsdele og er altid klar, når vinteren sætter ind. 

På det store lager i Haslev syd for København lagerføres alle gængse dimensioner i gummi og polyuretan samt stål, og vi kan levere til alle plove.

Desuden lagerføres et stort antal færdigvarer som f.eks.:

  • Spredetallerken til Nido saltspredere og nav dertil 
  • Diverse stålskær og specialstålskær med carbid indsatser
  • Anslagsbuffere og dæmpere i gummi og PUR
  • Glidesko i polyuretan
  • Støbte polyuretanskær til mange forskellige plove
  • Diverse ophæng

WILLBRANDT kan rådgive inden for valg af materiale og hårdhed. Desuden er vi i stand til at skære og bore, så produkterne er monteringsklare. Et speciale er lufthavne, hvor vi har udviklet en materialesammensætning, som giver op mod 40 % længere levetid i forhold til andre polyuretanskær.

Leveringstid

Mange produkter har en lang produktionstid, derfor udvider vi kontinuerligt vores lager, så vores kunder får en så kort leveringstid som muligt.

innovationer

Vi udvikler os i fællesskab med kunderne og bruger vores kompetencer for, på bedste vis, at imødekomme vores kunders behov. Vores styrke ligger i vores specialløsninger.

Kvalitet & service

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, det har altid vores første prioritet. Vores medarbejdere brænder for at yde den bedste service og sætter altid kunden i centrum.

Kendskab

Vi uddanner og udvikler os kontinuerligt internt og hos vores leverandører for at sikre størst muligt kendskab og viden indenfor vores produktområder.

FINDER DU IKKE DIN BRANCHE I OVERSIGTEN, KONTAKT DA VENLIGST VORES KOMPETENTE MEDARBEJDERE, DER ALTID STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE EN LØSNING

Vi hjælper gerne vores kunder med totalløsninger, allerede når idéen tager form

Vores specialister indenfor vintertjenesten

Ved spørgsmål til vores produkter, kontakt os da gerne telefonisk eller via kontaktformularen

Ali-lager

Ali Strømsborg

Teknisk rådgivare