Vindenergi

Vindenergi

Inden for vindindustrien er WILLBRANDT Gummiteknik kendt som en løsningsorienteret, innovativ, og fleksibel partner. Vi tænker i nye løsninger og inddrager vores erfaring fra den maritime samt jernbaneindustrien til at producere komponenter med en høj kvalitet og lang levetid. WILLBRANDT kan levere alt fra standard pladevarer til komplekse svingningsdæmpende ophæng.

Samtidig er vi i stand til at dække et stort spektrum inden for diverse elastomerer udover gummi og polyuretan, som gør, at vores kunder kan reducere antallet af leverandører. Til offshore-opgaver leverer vi specialløsninger som fendersystemer til beskyttelse af skibe og vindtårnene samt til transport offshore. Derudover leverer vi fra hele vores program til supply-skibene.

Profiler og Lister

Vi tilbyder et bredt sortiment af gummiprofiler og -lister. Vi udvikler og producerer specialløsninger iht. kravsspecifikation eller eksisterende prøve.

Fendere

Vores produkter er designet og fremstillet i overensstemmelse med EAU 2004 og PIANC 2002.

PUR (Polyrethan)

Vores PUR-produkter har god fleksibilitet over et bredt temperaturområde. De er stødabsorberende, tåler høje belastninger og har meget stor slidstyrke.

Vi leverer også:

  • Specielt udviklede gear- og generatorophæng som kan justeres både horisontalt og vertikalt ved belastning.
  • Aktive dæmperløsninger (Mass dampers/Tilger)
  • Kabelholdere/-kasser til tårnene
  • Transportbeskyttelse til transport af naceller og vinger samt montage af disse

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.

Kontakt

Lasse Petersen
Area Manager – Denmark
+45 2236 7051
lpe@willbrandt.dk

Kontakt

Sanne Mortensen
Account Manager
+45 3133 2500
smo@willbrandt.dk

Kontakt

John C.M. Jensen
Technical Manager – B.Sc.
 +45 20 15 56 87
 jje@willbrandt.dk