Vindenergi

Inden for vindindustrien er WILLBRANDT Gummiteknik kendt som en løsningsorienteret, innovativ, og fleksibel partner. Vi tænker i nye løsninger og inddrager vores erfaring fra den maritime samt jernbane industrien til at producere komponenter med en høj kvalitet og lang levetid. WILLBRANDT kan levere alt fra standard pladevarer til komplekse svingningsdæmpende ophæng.

Samtidig er vi i stand til at dække et stort spektrum inden for diverse elastomerer udover gummi og polyuretan, som gør, at vores kunder kan reducere antallet af leverandører. Vores logistikløsninger og store lagre sikre en hurtig og sikker levering over hele verden.

Til offshore-opgaver leverer vi specialløsninger som fendersystemer til beskyttelse af skibe og vindtårnene samt til transport offshore. Derudover leverer vi fra hele vores program til supply-skibene.

Vores leveringsomfang omfatter bl.a.:
  • Specielt udviklede gear- og generatorophæng som kan justeres både horisontalt og vertikalt ved belastning.
  • Aktive dæmperløsninger (Mass dampers/Tilger)
  • Gummiprofiler/-tætninger til ind- og udvendigt brug samt kabelbeskyttelse
  • Kabelholdere/-kasser til tårnene
  • Fendere til forsyningsskibene og tårnene offshore
  • Polyuretan – PUR
  • Transportbeskyttelse til transport af naceller og vinger samt montage af disse

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Leveringstid

Mange produkter har en lang produktionstid, derfor udvider vi kontinuerligt vores lager, så vores kunder får en så kort leveringstid som muligt.

innovation

Vi udvikler os i fællesskab med kunderne og bruger vores kompetencer for, på bedste vis, at imødekomme vores kunders behov. Vores styrke ligger i vores specialløsninger.

Kvalitet & service

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, det har altid vores første prioritet. Vores medarbejdere brænder for at yde den bedste service og sætter altid kunden i centrum.

Kendskab

Vi uddanner og udvikler os kontinuerligt internt og hos vores leverandører for at sikre størst muligt kendskab og viden indenfor vores produktområder.

vindindustri

WILLBRANDT Gummiteknik A/S dækker et stort spektrum indenfor diverse elastomerer udover gummi og polyuretan, som gør, at vores kunder kan reducere antallet af leverandører. Vores logistikløsninger og store lagre sikrer en hurtig og sikker levering over hele verden. 

FINDER DU IKKE DIN BRANCHE I OVERSIGTEN, KONTAKT DA VENLIGST VORES KOMPETENTE MEDARBEJDERE, DER ALTID STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE EN LØSNING

Vi hjælper gerne vores kunder med totalløsninger, allerede når idéen tager form