Tekniker

Dygtig tekniker søges til virksomhed i vækst

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er en tysk producent og forhandler til svingnings- og chokdæmpning samt kompensatorer til optagelse af bevægelser i rørsystemer og tætninger. Virksomheden er i kraftig vækst og har af samme grund brug for en dygtig tekniker m/k til den danske afdeling. Hvis du har prøvet kræfter med en lignende stilling, så hører vi gerne fra dig. 

Opgaver

 • Du kommer til at arbejde med kvalitet og dokumentation, samt stå for vores interne og eksterne audit. 
 • Beskrivelse af de interne processer.
 • Ind- og udgangskontrol. 
 • Servicere WILLBRANDT's kunder med tekniske informationer, samt support til internt & eksternt salgspersonale. 
 • Udarbejde tekniske kravspecifikationer i relation til kunders specifikationer. 
 • Evaluering af leverandører, herunder kvalitetssikring. 
 • Dialog med WILLBRANDT's kvalitetsafdeling i Tyskland. 
 • Behandling af reklamationer m.m.
 • Sparring med kundernes udviklere og montører. 
 • Gennemgå test resultater som skal holdes opimod leverandørdata. 

Kvalifikationer

 • Du har erfaring fra en tilsvarende stilling. 
 • Erfaring med ISO 9001 + 14001 - (nye standarder fra 2015 og frem). 
 • Din interesse for tekniske produkter er stor. 
 • Tegningsforståelse er en af dine spidskompetencer - kan du selv tegne i eksempelvis AutoCAD, vil det være en fordel. 
 • Du evner at læse og forstå tekniske specifikationer. 
 • Uddannelsesmæssigt har du en teknisk baggrund - gerne med en overbygning som maskinmester, maskintekniker, ingeniør eller tilsvarende. 
 • Du gør brug af Office-pakken uden problemer og har generelt flair for IT. Hvis du har kendskab til Microsoft Dynamics/ NAV, vil det være en fordel, men det er dog ikke et krav. 
 • Sprogligt mestrer du dansk og engelsk flydende på højt teknisk niveau - både skriftligt og mundtligt. Det vil være en ekstra fordel, hvis du kan begå dig på tysk. 
 • Du er en udpræget holdspiller. Du har ingen problemer med at byde ind og tager gerne ansvar. 
 • Endelig er en af dine spidskompetencer, evnen til at se muligheder, fremfor begrænsninger. 

Personlige egenskaber

Som person lægger du vægt på kvalitet i dit arbejde, og du er god til at få de små detaljer med. Du arbejder fint under de regler, der er i virksomheden. Når du træffer beslutninger, har du overvejet risikoen. Dit arbejde er præget af nøjagtighed, præcision og ordentlighed - og du har en høj grad af tålmodighed. Samtidig opleves du som en god lytter, og du holder af at give kunderne en høj grad af service. Du har en høj grad af selvdisciplin, og du er diplomatisk i din kommunikation. 

Vi tilbyder

En attraktiv stilling som tekniker, hvor du dagligt bliver udfordret på din tekniske knowhow. Du kommer til at have kontakt med både små og store virksomheder i hele Norden samt leverandører i Europa, fortrinsvis Tyskland. En inspirerende hverdag, hvor du vil være omgivet af gode og engagerede kolleger. En økonomisk stabil arbejdsplads. Et uformelt miljø - i en europæisk organisation med masser af dynamik - hvor trivsel og et godt arbejdsmiljø står højt på dagsordenen. 

Du vil blive aflønnet i forhold til dine kvalifikationer, ligesom der vil indgå en pensionsordning. For den rette person vil der være særdeles gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt. WILLBRANDT er optaget af, at du som ny medarbejder kommer godt ind i virksomheden, og du vil derfor komme til at gennemgå et grundigt introforløb i Danmark og hos moderselskabet i Tyskland. 

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at aflægge www.willbrandt.dk et besøg, eller kontakte erhvervscoach Jesper Dalhus hos Jemac KommunikationApS på tlf. 2128 3409. 

Ansøgning

Jemac Kommunikation ApS er tilknyttet som konsulent og står for indledende samtaler samt test. Du kan søge stillingen ved at klikke på knappen 'Ansøg'

Ansøgningsfrist er den 20. juni 2019

Vi forbeholder os dog ret til at afkorte processen, hvis den rette mand eller kvinde dukker op, så skynd dig at sende din ansøgning. 

Vær opmærksom på, at alle ansøgere bliver bedt om at udfylde en kort adfærdsanalyse i forbindelse med ansøgningsprocessen. Når du søger jobbet, giver du samtidig tilladelse til, at vi må dele dine data med WILLBRANDT Gummiteknik A/S.

Om virksomheden 

WILLBRANDT Gummiteknik er specialist inden for gummi og polyuretan samt beslægtede elastomerer som silikone og plast. Firmaet er anerkendt som kompetent problemløser og alsidig leverandør med stort teknisk knowhow samt netværk, som gør os i stand til at løse vores kunders krav og opfylde deres ønsker. 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er 100% ejet af WILLBRANDT KG i Hamborg, som blev grundlagt i 1892 og er privatejet WILLBRANDT i Danmark blev grundlagt i 1994 og har i dag 13 højtkvalificerede og motiverede medarbejdere. Firmaet er certificeret iht. ISO 9001 og 14001 samt andre produkt- og branchespecifikke standarder f.eks. Trans-Q. 

Call Now Button

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!