Kvalitet och certifiering har alltid stått högst i kurs hos WILLBRANDT.

I mer än 125 år har vi levererat till sjöfartsindustrin och den militära industrin som t.ex. ubåts- och varvindustrin. Därför har vi varit vana vid höga krav och behov av kvalitetssäkring och certifiering. Många av våra produkter lever därför upp till höga industristandarder och krav från t.ex. BV, DNV, ABS, SOLAS etc.

Långvariga affärsrelationer med kunder och leverantörer, varav några har varat i decennier, utgör grunden för vår fortsatta framgång. Det är ingen slump att kvalitet har högsta prioritet i spänningsfältet kvalitet – kund – personal – vinst – kostnader – innovation.

Vårt  engagemang i kvalitet, som vi lägger stor vikt vid, utgör grunden för våra handlingar och vår utveckling. Detta leder till framgång om det konsekvent resulterar i konkreta uppgifter och innovativa lösningar och aktiviteter.

WILLBRANDT KG har sedan den 27 september 1997 varit certifierade enligt DIN/EN ISO 9001:2015 och ISO 14001-miljöcertifierade sedan 2016.

WILLBRANDT Gummiteknik har sedan april 2015 varit ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015-certifierade sedan juni 2017

Kvalitetsprinciper

  • kundorienterat tänkande och åtgärder på alla nivåer
  • kvalificerad rådgivning genom samarbete mellan säljare och tekniker
  • långsiktiga affärsrelationer mellan oss och våra leverantörer samt kunder som bygger på ömsesidigt förtroende

Tillsammans med vårt moderbolag har vi mer än 125 års erfarenhet av tekniska gummiprodukter!

WILLBRANDT Gummiteknik er endnu engang blevet godkendt af Achilles og prækvalificeret som leverandør i TransQ netværket frem til 18/2-2018

TransQ er en leverandørdatabase og et kvalifikationssystem, som bruges af indkøbere i den nordiske transportsektor til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Med over 2.600 kvalificerede leverandører, som leverer et bredt udvalg af produkter og services, giver TransQ en fair, åben og transparent mulighed for valg af leverandører. Dette letter og forenkler udbudsprocessen og byder på nye forretningsmuligheder for både indkøbere og leverandører.

TransQ-netværket blev grundlagt i 1998 og har kontinuerligt udviklet sig sammen med selskaberne i den nordiske transportsektor med det formål at dække deres behov for leverandørhåndtering. Indkøberne i netværket omfatter både private og offentligt drevne virksomheder som fx de største jernbaneselskaber, passager- og fragtoperatører, postvæsener og undergrundsbane-, letbane- og busselskaber.

Nordic Utility Pre-Qualification System – Sellihca

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er endnu en gang blevet godkendt af Achilles og prækvalificeret som leverandør vedr. Sellihca, se vedlagte certifikat.

Vi er godkendt som leverandør af gummikompensatorer, stålkompensatorer, fendere, svingningsdæmpere, gummiprofiler, gummiformdele, foldebælge og udstødningsophæng samt mange flere af produkter.

Sellihca er en leverandørdatabase og kvalifikationssystem, der benyttes af de nordiske forsyningsselskaber til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Med over 4.400 kvalificerede leverandører, som leverer et bredt udvalg af produkter og services, giver Sellihca en fair, åben og transparent mulighed for valg af leverandører. Dette letter og forenkler udbudsprocessen og byder på nye forretningsmuligheder for både indkøbere og leverandører.

Sellihca-netværket blev grundlagt i 1998 og har kontinuerligt udviklet sig sammen med de nordiske forsyningsselskaber med det formål at dække deres behov for leverandørhåndtering. Indkøberne i denne sektor er både lokale distributionsselskaber og store globale virksomheder, som hovedsageligt opererer indenfor produktion, transmission og distribution af elektricitet, samt A-kraftværker og vandforsyningssektoren.

Willbrandt Gummiteknik A/S udnævnt til Gazelle for 5. gang

På trods af lavkonjunktur og krise går det godt hos Willbrandt Gummiteknik A/S. Så godt, at virksomhedens danske datterselskab i Haslev er udnævnt til Gazelle for 5. gang og 3. år i træk.

Virksomheden, der er specialiseret i gummi- og polyuretanløsninger, leverer sine produkter til en bred vifte af industrier lige fra entreprenørbranchen, trafikselskaber og forsyningsvirksomheder til medicinalindustrien og forlystelsesparker.

Siden 2005 har Direktør Johnny Anekjær stået i spidsen for en gennemgribende modernisering og strategisk fokusering af virksomheden, der har betydet, at Willbrandt Gummiteknik A/S har tidoblet sin omsætning i Danmark gennem de sidste 10 år.

Succesen er blandt andet kommet ved en massiv satsning på Norden, hvor virksomheden i dag står starkt på det svenske marked og vokser hurtigt i både Norge og Finland.

Som et led i den målrettede udvikling af virksomheden, er Willbrandt Gummiteknik A/S netop blevet ISO 9001 certificeret og i løbet af kort tid forventer man også at opnå en ISO 14001 certificering, der er den mest anerkendte internationale Standard indenfor miljøledelsessystemer.

Det handler om synlighed

Vil man have succes som eksportvirksomhed, handler det om at være til stede, hvor tingene sker. Derfor har man også kunne finde Willbrandt Gummiteknik på en lang række messer i Norden og Tyskland i 2015. Desuden fokuserer man på at møde kunderne på den rigtige måde. Dette gøres bl.a. ved at sikre sig, at medarbejderne har sprog- og kulturkendskab, der matcher de markeder, som virksomheden opererer på.

Kontrolrapporter

Se WILLBRANDT Gummiteknik A/S Danmarks seneste kontrolrapporter fra fødevarestyrelsen

​I 15 år har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Smiley-ordningen har dermed været med til at skabe mere gennemsigtighed, som betyder, at virksomhederne kan sammenligne sig med hinanden og konkurrere endnu mere på fødevaresikkerheden – til gavn for forbrugerne.

Forklaring på rapport

EliteSm.jpg Elite-virksomhed
Ingen anmærkninger på de fire seneste kontrolrapporter og i de seneste 12 måneder

3. partscertificerede virksomheder kan få elite-status efter andre kriterier

1.png ​Ingen anmærkninger
2.png ​Indskærpelse
3.png ​Påbud eller forbud
4.png ​Bødeforlæg, politianmeldelse eller autorisation eller registrering frataget
KontrolInfo.png ​Virksomheden har endnu ikke haft kontrol
i_ikon.png ​Kan ikke få elite-status. Vises for ultralavrisiko-virksomheder, der får kontrol efter behov.
EngrosIcon.png Kontrolrapport eller -resumé for engros-virksomhed.

Til forskel fra detail-virksomheder skal du åbne rapporten for at se kontrolresultaterne.

WILLBRANDT KG har siden 27. september 1997 været certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015.

Kvalitetsmål

  • kundeorienteret tankegang og handling på alle niveauer

  • kvalificeret rådgivning gennem samarbejde mellem salg og teknikerne
  • langvarige forretningsforbindelser mellem os og vores leverandører og kunder baseret på gensidig tillid

Sammen med vort moderselskab har vi mere end 100 års erfaring med tekniske gummiprodukter!

ISO 9001 er et verdens omspændt kvalitetsledelses system, som er synonym med effektiv styring, kvalitet og struktureret kundedialog.

For dig som kunde betyder det at WILLBRANDT A/S har klare deinitioner af processer, løbende overvågning og evaluering, og værdier.

Call Now Button