Slanger

Slanger

WILLBRANDT leverer et bredt udvalg af håndbyggede slanger i dimensioner fra DN 20 op til DN 600.

Vores slanger egner sig specielt godt til industri så som fødevare, medicinal, maritim, energi og jernbane samt til militær og flåde. Vi leverer vores slanger klar til brug, i afpassede længder og forsynet med koblinger, muffer eller helstøbte flangeender.

Slangerne kan anvendes til gennemløb af kølemiddel, luft, olie, kalk, sand og grus samt mange andre medier.

Vi forhandler Continental´s slangeprogram med mærkerne ContiTech, Merlett, Phoenix Trix og Blaudieck. Disse slanger udmærker sig ved en høj sikkerhed, kvalitet og lang levetid, og minimerer derved omkostninger til service og eftersyn.

Silikoneslanger

Vores silikoneslanger har unikke varmebestandige egenskaber og kan klare op til 250° C. Slangernes høje kvalitet sikrer en lang levetid og høj driftssikkerhed.

Gummislanger

Vi fremstiller: Spiralslanger, tekstil armerede slanger, ud- og indvendigt korrugerede slanger, som bl.a. bruges som sugeslanger og til transport af slidende medier.

Special-løsninger

Har du brug for en specialudviklet slange er vi hos WILLBRANDT er vi specialister i specialløsninger. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Stålslanger

WILLBRANDT rustfri stålslanger fremstilles fra DN 15/3/8″ til DN 150/6″ i  forskellige længder og med forskellige forbindelseselementer. 

Få den bedste løsning

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp stårvoresmedarbejdere altid klar til at hjælpe.

Hos WILLBRANDT kan du være sikker på altid at få hurtig levering og den bedste service.

Kontakt

Kontakt os og hør nærmere om priser og leveringstider.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Brochurer