Salgskonsulent til vores danske kunder

Salgskonsulent til vores danske kunder

Har du erfaring med salg? Motiveres du af at skabe gode resultater og vil du være med til at videreudvikle et firma i vækst og med en god økonomi?

Vi søger en salgskonsulent, som kan identificere leads og skabe kontakt med nye kunder, men også bidrage til at assistere og ikke mindst udvikle vores eksisterende kunder.

Om Jobbet

Du får et spændende job i en virksomhed med relation til mange forskellige brancher og kundesegmenter. Dine fokusområder bliver bl.a. OEM-industri, maritim, energi og forsyning samt forsvaret. Du kommer fortrinsvis til at beskæftige dig med WILLBRANDTs egne produkter, som ligger inden for vibrations- og svingningsdæmpning, formdele og slanger i gummi og PUR samt kompensatorer til rørsystemer.  

En stor del af arbejdet kommer til at bestå i at opsøge og besøge nye potentielle kunder, men også hjælpe og udvikle vores eksisterende kunder. Vi tænker, at du kommer til at bruge 3-4 dage om ugen på landevejen, men du skal også have mod på at møde kunder på digitale og online medier, eksempelvis LinkedIn og teams.

Tilstedeværelse på relevante messer er en vigtig del af vores strategi. Her møder vi og plejer vores eksisterende kunder, præsenterer vores produkter for nye kunder samtidig med, at vi bruger det som en platform til at holde os opdaterede på udvikling og nye trends indenfor vores områder.  

Du kommer til at arbejde tæt sammen med et engageret salgsteam og med gode muligheder for at udvikle dig som sælger i et spændende og hurtigt udviklende marked.

Vi sørger for at du får en grundig uddannelse i vores produkter. Uddannelsen kommer dels til at foregå på vores kontor i Haslev og dels på vores hovedkontor i Hamborg samt hos udvalgte samarbejdspartnere.

Vores nye kollega

Vi leder efter dig som kan tale frit med alle på flere niveauer. Du skal kunne håndtere alt, lige fra at tage en reklamation med lagerpersonalet eller inspicere en snavset maskindel, til at gennemgå tekniske muligheder med udviklingsafdelingen eller holde et oplæg for beslutningstagerne i en større virksomhed.

Du får energi af at finde nye muligheder og er god til at afslutte de projekter du starter op. Det er vigtigt, at du har tålmodighed, da det i vores branche ikke er ualmindeligt, at det kan tage flere måneder og nogle gange endda år inden en handel er i hus.

Vi forventer at du
  • har erfaring som sælger
  • har teknisk forståelse
  • er flydende til engelsk både i skrift og tale
  • har gode IT-kundskaber
  • har mulighed og vilje til at rejse også i hele uger, når der er brug for det.
Det er et ekstra plus hvis du
  • taler og læser tysk
  • har erfaring fra en teknisk virksomhed
  • har erfaring med at arbejde sammen med tyske leverandører
  • bor på Sjælland eller region Sjælland
Vi tilbyder

Et job hos et finansielt stærkt firma i kraftig udvikling. Du får et afvekslende job som salgskonsulent med rig mulighed for at vokse i rollen og indflydelse på firmaets udvikling. Du får en grundig indkøring og kontinuerlig uddannelse og mulighed for videreudvikling. Du bliver en del af et engageret team med både danske, tyske og svenske kolleger.

Løn efter kvalifikationer med god præstationsbunden provision af dit salg, firmapension og firmabil.

Kontakt
Johnny Anekjær

Direktør Johnny Anekjær

jfa@willbrandt.dk
+45 2049 5687