PUR (Polyurethan)

PUR (Polyurethan)

PUR (Polyurethan) er den gruppe af plastmaterialer der karakteriseres af de polymere molekyler der indeholder urethanbindinger eller afledte bindinger. PUR forekommer mest som hærdet plast, men findes også som termoplastisk elastomer, kaldet TPU. 
I modsætning til de fleste andre plastmaterialer kan polyurethaner fremstilles med meget store variationer i både massefylde og stivhed, og har derfor et omfattende spekter af anvendelsesmuligheder.

PUR har god fleksibilitet over et bredt temperaturområde. Det er stødabsorberende, tåler høje belastninger og har meget stor slidstyrke. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med vejledning og information, der sikrer at du får det rigtige produkt til den rigtige formål. Har du brug for en special løsning står vores teknikere klar til at hjælpe med at løse opgaven.

Sneplovskær

WILLBRANDT har udviklet et polyuretan skær specielt til lufthavne. Skæret har 40% længere levetid end tidligere.
På vores lager i Haslev lagerføres mange af de gængse dimensioner i gummi og polyuretan samt stål, så vi kan levere med kort leveringstid.

Slid produkter

WILLBRANDT Gummiteknik har stor erfaring inden for produkter, som udsættes for stor slitage. Vi kan levere fendere, gummiskær samt diverse hjul og nav, der bliver pålagt gummi eller PUR.

Skum

Vi leverer polyuretanskum (PUR) fra SYLOMER®, SYLODYN® og SYLODAMP®. WILLBRANDT råder over et optimalt materiale til mange forskellige krav. Fordelene er – ud over en ekstremt høj elasticitet – næsten ubegrænsede mekaniske forarbejdningsmuligheder og former.

Kontakt

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk
Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få en gratis og uforpligtende snak med vores tekniske chef

John C. M. Jensen

+45 20 15 56 87

    Vi kontakter dig hurtigst muligt.