PUR (Polyurethan)

PUR (Polyurethan) er den gruppe af plastmaterialer der karakteriseres af de polymere molekyler der indeholder urethanbindinger eller afledte bindinger. PUR forekommer mest som hærdet plast, men findes også som termoplastisk elastomer, kaldet TPU. 
I modsætning til de fleste andre plastmaterialer kan polyurethaner fremstilles med meget store variationer i både massefylde og stivhed, og har derfor et omfattende spekter af anvendelsesmuligheder.

PUR har god fleksibilitet over et bredt temperaturområde. Det er stødabsorberende, tåler høje belastninger og har meget stor slidstyrke. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med vejledning og information, der sikrer at du får det rigtige produkt til den rigtige formål. Har du brug for en special løsning står vores teknikere klar til at hjælpe med at løse opgaven.

Sneplovskær

WILLBRANDT har udviklet et polyuretan skær specielt til lufthavne. Skæret har 40% længere levetid end tidligere.

På vores lager i Haslev lagerføres mange af de gængse dimensioner i gummi og polyuretan samt stål, så vi kan levere med kort leveringstid.

Slid produkter

WILLBRANDT Gummiteknik har stor erfaring inden for produkter, som udsættes for stor slitage. Vi kan levere fendere, gummiskær samt diverse hjul og nav, der bliver pålagt gummi eller PUR.

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk