Produkter

 

Svingningsdæmpningcable-mount

WILLBRANDT startede med svingningsteknik og gummiløsninger til skib. I mere end 60 år har vi været forhandlere af SCHWINGMETALL® og MEGI fra Continental ContiTech. SCHWINGMETALL® og MEGI er i dag synonymer for gummi/metal-produkter i hele verden.

Daglige problemstillinger som f.eks. isolering og dæmpning af vibrationer og strukturstøj, isolering af maskin- og motorsvingninger og nedsættelse af accelerationskræfter (chok), løses af vore dygtige ingeniører og teknikere.

Vores standardartikler, som fås ab lager, byder i mange tilfælde allerede på løsninger. Ved specielle ønsker kan vi dog også tilbyde individuelle specialløsninger.

Kompensatorer

Kompensatorer af gummi og rustfrit stål anvendes i rørledningssystemer til kompensering af ekspansion, sætningsbevægelser og nøjagtigheder i konstruktionen.

Typiske anvendelsesområder er varmeanlæg, vandrør, rør i kraftværker og den kemiske industri. Hertil findes der forskellige kvaliteter, som er tilpasset de respektive medier (f.eks. drikkevand, olie, fødevarer).

Et bredt sortiment af forskellige typer kan leveres ab lager, specialudførelser kan fremstilles med kort frist.

Et tæt netværk af forhandlere i mange lande sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.

Profiler, lister og formdele

WILLBRANDT udvikler og producerer efter individuelle tegninger, kundemodeller og -specifikationer og finder den rigtige løsning til ethvert problem. Vi gør brug af et stort antal elastomer- og plasttyper for i fællesskab med kunden at finde frem til den optimale kvalitet til den respektive opgave.

Vores service omfatter også konstruktion og bygning af forme og værktøj. De fremstillede forme og værktøjer anvendes udelukkende til kunderelateret arbejde. Vores værksted er rigeligt udstyret til limarbejde og præfabrikation.

Gummi og fendere til skibe og havne

WILLBRANDT har i årtier været kendt som leverandør af komplette fendersystemer og tætningsprofiler til skibe og havne i mange af verdens lande.

Vores specialister inden for teknik og salg yder en kompetent service i forbindelse med planlægning, tegning, konstruktion og salg, og hvis ønsket, montering på stedet.

Vores produktprogram indeholder også et alsidigt sortiment af fenderlister og skibstilbehør til hobbysejlere.

Vores produkter konstrueres og produceres i overensstemmelse med EAU 2004 og PIANC 2002.

Call Now Button