WILLBRANDT Gummiteknik vil gerne tage et socialt ansvar, og vi har derfor valgt, at vi vil prøve kræfter af med praktikanter. Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe de studerende på vej, så de kan komme godt rustet ud af deres uddannelser og herefter blive nogle værdifulde medarbejdere på deres kommende arbejdspladser.

Den første praktikant vi har valgt at ansætte er Yasmilah Kresti Justif på 40 år. Hun er uddannet kontorassistent, og har mange års erfaring derfra, men efter mange års sygdom, har hun fået en revalidering på uddannelsen som Handelsøkonom.

Handelsøkonomer får en bred viden om det at drive en virksomhed. De kommer ind over emner lige fra jura, markedsføring, regnskab og international handel, over til oplevelsesøkonomi, ledelse og organisation. Hun vil derfor kunne bidrage med en masse frisk viden indenfor mange processor i vores virksomhed, og vi ser frem til at høre hendes indput.

Da hun skal arbejde på deltid, vil hendes praktik vare fra d. 1. februar 2016 til d. 31. december 2016. Vi håber, at i vil tage godt imod Yasmilah.

Call Now Button
%d bloggers like this: