Ny svensk medarbejder hos WILLBRANDT

By in
1671
Ny svensk medarbejder hos WILLBRANDT

WILLBRANDT har udvidet det svenske salgsteam og hyret Richard Kling til at tage sig af kunder i Vestsverige og Norge.

Hos WILLBRANDT byder vi vores nye kollega velkommen, og vi glæder os meget til, at vi og vores kunder lærer ham at kende.

Her kan du læse et kort interview med Richard, hvor han fortæller lidt om sig selv og de forventninger, han har til fremtiden sammen med WILLBRANDT.

Fortæl lidt om dig selv.
Hvem er du og hvad er din baggrund?

Jeg er 48 år og bor i Billdal syd for Gøteborg.
Oprindeligt er jeg uddannet udviklingsingeniør, men har senere læst forretningsudvikling og økonomistyring på IHM Business School.

Jeg har arbejdet som sælger i mange år, så man kan sige, at jeg står med et ben i teknik og et i teknisk salg. Jeg elsker at finde ud af hvordan ting fungerer, og det er en stor passion hos mig at udvikle forbedringer, finde nye tekniske løsninger og nye applikationer til eksisterende produkter.

Jeg kan lide at bevæge mig, så jeg bruger meget af min fritid på idræt, blandt andet underviser jeg børn i motorsport, som jeg også selv dyrker.

Derudover bor jeg i hus, så der har jeg også gang i en masse ting.

Hvad fik dig til at vælge at arbejde for WILLBRANDT?

WILLBRANDT sælger tekniske løsninger, som ligger på linje med det, som jeg tidligere har arbejdet med. Jeg har altid arbejdet med gummiprodukter, og synes at det er utroligt spændende.

WILLBRANDT er også et firma i kraftig vækst, og jeg kan lide at arbejde med forretningsudvikling. Jeg vil gerne bruge min viden til at bidrage til at tilføre værdi til kunderne. Jeg har arbejdet i mange forskellige firmaer rundt om i Europa og har solid erfaring med at rådgive kunder omkring hvilke tekniske produkter, der kan løse deres udfordringer.

Hvilke områder bliver dine fokusområder?

Jeg kommer frem for alt til at arbejde med vibration- og chokdæmpning, både til jernbane, marine og køretøjsrelaterede applikationer i det vestlige Sverige og i Norge. Her kommer jeg mest til at arbejde med tekniske udviklingsprojekter.

Hvad ser du mest frem mod?

At bruge min viden som ingeniør og teknisk sælger til at hjælpe kunderne med nye produkter og problemløsning.

Hvad er dine forventninger til jobbet?

WILLBRANDT vil vækste og det vil jeg også. Jeg finder altid på forbedringer og innovative løsninger. Jeg synes også at det er interessant med den grønne udvikling, og det er en spændende og udfordrende at udvikle holdbare produkter – det være sig på marineområdet, køretøjer og industriapplikationer.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)