Ny stilling til John Jensen

By in
1856
Ny stilling til John Jensen

Vores områdechef John Jensen har sagt ja til en ny stilling som teknisk chef. Men hvad indebærer det nye job, og hvordan har John det med det?

Læs interviewet med John her:

Nu har du fået en ny position som teknisk chef – vil du fortælle os lidt om den?

Vores kunder vil opleve, at jeg er mere på kontoret end på landevejen. Den tid jeg er på kontoret, vil blive brugt til at tage mig af tekniske udfordringer. For mig handler det om at hjælpe vore kunder med produktudvælgelsen og finde det rigtige produkt. Jeg kommer også til at hjælpe med beregninger og dokumentation.  

Hvad er din baggrund

Jeg er uddannet ingeniør og har arbejdet med tekniske produkter i 30 år. Jeg har arbejdet som Area Manager for WILLBRANDT i 4 år, og har grundigt kendskab til vores kunder, produkter og organisationen som helhed.

Hvad er dine forventninger til de nye udfordringer?

Jeg glæder mig til at opbygge relationer med vores kunder, hvor jeg kan fungere som sparringspartner og hjælpe med tekniske udfordringer. Selv om jeg nu er teknisk chef, så har jeg stadig mit sælgergen i god behold, og vil anstrenge mig meget for at finde den løsning til kunden, som svarer til forventningerne, og som samtidig også er den optimale løsning.

Jeg glæder mig også til at arbejde meget mere med teknik, end man gør, når man er sælger. Jeg har mange facetter, som jeg kan bringe i spil, og jeg har et indgående kendskab til vores leverandører.

Hvad glæder du dig mest til?

At komme i gang med de udfordringer som vores kunder har, så jeg kan hjælpe dem videre. Jeg har en følelse af, at når der kommer en opgave, så løser vi den sammen for vores kunders skyld.

Jeg kommer stadigvæk til at snakke med mange af vores kunder og møde en masse mennesker – det er lige det jeg allerbedst kan lide.

54321
(34 votes. Average 2.56 of 5)