Ny rokering hos WILLBRANDT Gummiteknik

By in
2723
Ny rokering hos WILLBRANDT Gummiteknik

Med opkøbet af VIBTEX, Kolding i januar 2015, fulgte Ali Strømsborg med til den sjællandske virksomhed WILLBRANDT Gummiteknik, beliggende i Haslev, i en overleveringsperiode. Opkøbet sikrede WILLBRANDT Gummiteknik et komplet kvalitetsprogram af polyuretan og har styrket forretningen indenfor levering af udstyr til blandt andet snerydning og vindindustrien.

WILLBRANDT Gummiteknik KG blev grundlagt den 8. juli 1892 i Hamborg, Tyskland. I 1994 åbnede den danske afdeling. Virksomheden leverer til – og servicerer – alle brancher med komponenter til svingnings- og chokdæmpning, kabelføring, transportløsninger, tætning med mere. Qua de mangeartede løsninger som WILLBRANDT leverer til forskellige typer af viksomheder, sikres en høj faglighed og ekspertise af specialdesignede komponenter.
WILLBRANDT Gummiteknik er leverandør til blandt andet jernbaneindustrien, vindindustrien, industri generelt, snerydning/vintertjeneste, militær, værft og marine, havne samt lufthavne.

Teknisk Rådgiver

Ali Strømborg, der efter overleveringsperioden blev fastansat som lagerchef og produktionsansvarlig hos WILLBRANDT i 2015, bliver nu Teknisk Rådgiver & Produktionsansvarlig.
Ali Strømsborg vil som udgangspunkt være i Kolding og være på hovedkontoret i Haslev 1-2 gange ugentligt.
Ali kommer naturligvis også rundt, hvor i landet, der er behov for det.

54321
(2 votes. Average 5 of 5)
Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *