Ny kvalitets- og miljøansvarlig hos WILLBRANDT

By in
1510
Ny kvalitets- og miljøansvarlig hos WILLBRANDT

Hos WILLBRANDT har vi ansat Nils Hellesøe Poulsen som vores nye kvalitets- og miljøansvarlige.

Vi er rigtigt glade for at Nils har valgt at arbejde for os. Vi har spurgt Nils lidt ud om hans baggrund i et kort interview som du kan læse her.

Fortæl os lidt om dig selv
Hvem er du og hvad er din baggrund?

Jeg hedder Nils, er 37 år og bor på Stevns, hvor jeg også er født og opvokset.

Jeg har boet i København i mange år, men i 2020 købte vi en murermestervilla med meget jord til, så der er plads til det ”legerum”, som jeg har brug for. Et legerum som jeg bruger til at dyrke grøntsager, hvilket giver mig stor tilfredshed. Vi er næsten selvforsynende med grøntsager allerede nu, og på sigt stræber vi efter at være selvforsynende med både grøntsager, kød og honning.

Når jeg ikke har travlt i haven, bruger jeg min fritid på vægtløftning samt at spille computer og poker.

Derudover er jeg er meget interesseret i historie og er ved at sætte mig ind i klassisk litteratur.

Jeg er oplært indenfor kvalitetssikring i autobranchen af kvalitetschefen på min tidligere arbejdsplads. Siden 2015 har jeg arbejdet som QA Manager, med ansvar for indgangskontrol og reklamationsbehandling. Her var jeg også ansvarlig for vores kvalitetsledelsessystem iht. ISO 9001 og i 2020 blev jeg godkendt som intern auditør af Bureau Veritas.

Hvad fik dig til at vælge at arbejde for WILLBRANDT?

Jeg havde været i det samme firma i mange år, så jeg havde brug for nye udfordringer og nye input.
Hos WILLBRANDT bliver jeg også den ansvarlige for kvalitet og miljø og jeg glæder mig rigtigt meget til de spændende udfordringer. Jeg ser også frem til at bruge mine kompetencer til fordel for WILLBRANDT.

Hvilke områder bliver dine fokusområder?

Til at begynde med kommer jeg til at lægge mest vægt på kvalitetsledelsessystemet. Senere bliver det på reklamationer, hvor jeg kan hjælpe vores sælgere med at følge en reklamation til dørs, med størst mulig tilfredshed for både vores kunder og for WILLBRANDT.

Ligesom WILLBRANDT, synes jeg også, at miljødelen er rigtig vigtig, så det glæder jeg mig meget til at bygge videre på.

Hvad ser du mest frem til?

Først og fremmest at lære mine nye kollegaer at kende, men også at kunne løfte vores kvalitetsledelsessystem til et niveau, hvor det bliver endnu mere tilgængeligt for hele organisationen. Kvalitetsledelse er noget af det jeg synes er allermest spændende at arbejde med.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)