Ny medarbejder til Østsverige og Norge

By in
1761
Ny medarbejder til Østsverige og Norge

WILLBRANDT har udvidet det svenske salgsteam og hyret Anders Jonsson til at tage sig af kunder i Østsverige og Norge.

Hos WILLBRANDT byder vi vores nye kollega velkommen, og vi glæder os meget til, at vi og vores kunder lærer ham at kende.

Her kan du læse et kort interview med Anders, hvor han fortæller lidt om sig selv og de forventninger, han har til fremtiden sammen med WILLBRANDT.

Fortæl os lidt om dig selv
Hvem er du og hvad er din baggrund?

Mit navn er Anders Jonsson, jeg bor sammen med min kone i et hus tæt på kysten i Oskarshamn i Sverige. Jeg er så heldig, at mine to voksne børn har valgt at bosætte sig i Oskarshamn, så vi ses ganske ofte.
Jeg har en lang baggrund indenfor salg, jeg har arbejdet for både lokale og internationale virksomheder. Jeg har arbejdet for store virksomheder så som 3M og Carlisle, men også for små lokale svenske virksomheder som ECCO Finishing.

Hvad fik dig til at vælge at arbejde for WILLBRANDT?

Bredden, den kan jeg rigtigt godt lide. WILLBRANDT dækker mange forskellige industrier, hvilket giver mig mulighed for en meget varieret hverdag, hvor jeg kan møde mange forskellige mennesker. Det er også et relativt lille firma, hvilket betyder, at der er korte beslutningsveje. Det kan gøre en kæmpe forskel, når man skal hjælpe en kunde, der jo også har sin egen forretning at passe.

Hvilke områder bliver dine fokusområder?

Jeg kommer til at arbejde med lidt af hvert, undtagen jernbane. Jeg kommer til at dække både Sverige og Norge, med en bred produktportefølje.

Hvad ser du mest frem til mod?

Jeg glæder mig rigtigt meget til at møde nye kunder fra mange forskellige industrier, og hjælpe dem til fremgang sammen med os. Jeg har altid arbejdet med teknisk salg, så jeg føler mig tryg ved, at jeg kan gøre en forskel.  

Hvad er dine forventninger til jobbet?

Som jeg har nævnt, så elsker jeg at møde mange forskellige typer mennesker fra forskellige forretningsområder, så jeg forventer at det er lige præcis dét, som kommer til at ske. Jeg har aldrig arbejdet i en dansk eller tysk virksomhed før, så jeg regner med at jeg kommer til at lære mere om dansk og tysk arbejdskultur.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)