Ny intern medarbejder hos WILLBRANDT

By in
1658
Ny intern medarbejder hos WILLBRANDT

For at kunne supportere vores kunder endnu bedre har WILLBRANDT ansat Mette Eibye i internt salg.

Vi er rigtigt glade for at Mette har valgt at sige ja til et job hos os. Vi har spurgt Mette lidt ud om hendes baggrund i et kort interview, som du kan læse her.

Fortæl os lidt om dig selv
Hvem er du og hvad er din baggrund?

Jeg hedder Mette – er lokal forankret og bor på 22. år på et nedlagt landsted her i Haslev-området.

Er oprindelig udannet som international markedsøkonom og har arbejdet i både Frankrig og England.
Den ”røde tråd” igennem min karriere er professionel kundeservice, support og koordinering, da jeg brænder for at skabe gode relationer og herigennem giver kunder, leverandører, kollegaer og samarbejdspartnere en god oplevelse. Jeg har arbejdet i rigtigt mange forskellige brancher og kommer senest fra en stilling som salgskoordinator hos Petro-Chem A/S, der forhandler højkvalitetssmøreolier til industrien.

Hvad fik dig til at vælge at arbejde for WILLBRANDT?

Jeg har de seneste år hørt WILLBRANDT nævnt via flere af mine kontakter – og altid med meget positiv omtale. Så da muligheden bød sig, var det helt naturligt at søge stillingen. WILLBRANDT er en meget agil virksomhed, med fokus på professionel rådgivning og kundeservice. Det er en virksomhed med nordiske medarbejdere og med internationale rækkevidde, hvilket matcher mine ønsker rigtig fint.

Hvilke områder bliver dine fokusområder?

Jeg kommer til at sidde med salgssupport i vores interne salgsafdeling – og glæder mig til at hjælpe WILLBRANDTS kunder med at finde de bedste løsninger – og på sigt skabe gode og langvarige relationer til disse og vores mange dygtige leverandører.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)