Når drømmen bliver til virkelighed

By in
2282
Når drømmen bliver til virkelighed

Allerede tilbage i 2016 købte WILLBRANDT Gummiteknik A/S en erhvervsgrund i Haslev, til opførelse af et nyt domicil.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S har siden 2006 boet til leje i erhvervsbygningen ‘Grobund’ i Haslev og til trods for gentagende udvidelser af lejemålet, der ligeledes huser lagerhaller, er pladsen blvet for trang til virksomheden, der de seneste år har oplevet en markant vækst.
Med 15 medarbejdere, fordelt på salg, rådgivning, udvikling, lager og administration samt 4 ungarbejdere, er det nødvendigt med mere plads og rydningen af den 11.300m2 store erhvervsgrund gik i gang i januar 2020.
det nye domicil vil ligge på Grønlandsgade 9 i Haslev, hvor der vil blive opført en 2000m2 stor bygning med plads og mulighed for yderligere vækst og udvidelse.
Lagerhallerne vil få 8-12 meter til loftet, hvilket vil betyde en tredobling af den nuværende lagerkapacitet.

Bygherren er Totalentreprenørfirmaet Gråkjær Erhverv, der har specialiseret sig i at opføre nøglefærdige erhvervsbyggerier.

1. September 2020 blev betonen leveret og gulvet til lagerbygningen blev støbt. 24 lastbiler leverede betonen, som blev fordelt med pumpe. Dagen efter blev gulvet i den tilstødende kontorbygning støbt.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S og Gråkjær Erhverv regner med rejsegilde af erhvervsbygningen i uge 43, 2020; så nu, hvor det første spadestik er sat, går det stærkt.
Domicilet forventes at stå færdig til indflytning i april 2021.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S kommer dermed til, at eje bygningerne selv, fremfor at leje sig ind og dermed beholder de pengene i virksomheden.

WILLBRANDT Gummiteknik, datterselskab af moderkoncernen WILLBRANDT Gummitechnik KG i Hamborg, har forøget omsætningen væsentligt i 2019 og havde ligeledes et bedre resultat i 2019 end i år 2018, som var virksomhedens rekordår, sammenlignet med årene før.
Samlet i WILLBRANDT gruppen omsættes der nu for mere end 460 millioner kroner og man beskæftiger samlet 165 medarbejdere.
WILLBRANDT er repræsenteret i Hamborg, Hannover, Berlin og Paris. Derudover repræsenteres virksomheden af sælgere, der arbejder regionalt fra deres kontorer f.eks. i Kolding og Stockholm.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)