Mød John Jensen

By in
2492
Mød John Jensen

Hos WILLBRANDT ligger vores fokus på vores kunder og på at finde den optimale løsning til vores kunders behov. Derfor er det vigtigt for os at vores medarbejdere er kompetente og kan være med til at skabe værdi for vores kunder. Vores kørende Area Managers dækker hele Skandinavien. I Danmark har vi John Jensen der dækker hele landet.

Her kan du læse en kort interview med John og lære ham lidt bedre at kende.

Fortæl lidt om dig selv. Hvem er du, hvad er din baggrund og hvor længe her du arbejdet for WILLBRANDT?

Jeg hedder John og bor i Jylland. Jeg er uddannet maskiningeniør og har 28 års erfaring med BTB-salg af tekniske produkter og løsninger. Jeg er på vej ind i mit 4. år hos WILLBRANDT Gummiteknik hvor jeg arbejder med at finde gode løsninger til både nye og eksisterende kunder.

Hvad er dine fokusområder? 

Mine fokusområder er den generelle industri, marine og forsyningsindustrien. De forskelligartede områder afspejler præcist den brede produktpalette som vi er i stand til at levere. Det er mangfoldigheden af opgaver gør arbejdet interessant og giver mig mulighed for at bruge min viden om materiale egenskaber.

Hvad driver dig?

Jeg kan godt lide en god handel, en handel hvor vi er blevet udfordret på forskellige parametre både på viden og på den løsning vi tilbyder. Når vi som firma viser vores styrke indenfor et område, ved at samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser. Når vi så kan tilbyde vores kunder det helt rigtige produkt hvor der ligger noget ingeniørmæssig bag, så bliver jeg glad.

Hvordan kan du gøre en forskel for WILLBRANDTs kunder?

Jeg har 28 års erhvervserfaring fra industrien og har arbejdet med tekniske produkter, og deler gerne ud af min viden. Jeg er en teknisk person ude i marken, så det første vores kunder møder er en person der kan snakke med om det tekniske. Det tror jeg er en stor styrke. Desuden så elsker jeg at komme ud at snakke med vores kunder, og det er vigtigt for mig at de føler at de altid kan ringe til mig for at få hjælp.

Kontakt os
John C. M. Jensen

Area manager – Danmark

 +45 20 15 56 87 ∎ jje@willbrandt.dk

MATTIAS HVASS

Area manager – Sverige og Finland

+46 736 734 090 ∎ mhv@willbrandt.se

Per Bolinder

Area manager – Sverige og Norge

+46 709 90 11 50 ∎ pbo@willbrandt.se

54321
(0 votes. Average 0 of 5)