Mød os på Elmia Subcontractor 2019

By in
3448
Mød os på Elmia Subcontractor 2019

Igen i år vil du finde WILLBRANDT Gummiteknik A/S på Elmia Subcontractor, Nordeuropas førende underleverandørmesse.
Elmia Subcontractor løber af stablen den 12. november til den 15. november 2019 og du finder WILLBRANDT Gummiteknik A/S på stand A03:29 med et bredt produktsortiment indenfor svingnings- og chokdæmpning, kompensatorer i gummi, stål og væv, fendere, profiler, bælge og formdele, udstødningsophæng, slanger og pakninger.

WILLBRANDT Gummiteknik er en produktleverandør, der har fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed i produkterne og det er WILLBRANDT’s kodeks at produkterne skal skabe værdi og minimere udgifterne for kunderne.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S er en stærk partner indenfor mange industrier og er kendt som kvalitetsleverandør og rådgiver indenfor svingningsdæmpning, chokdæmpning, kompensatorer, slanger, vinterberedskab og indenfor alle typer gummi, polyuretan og metalforbindelser.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er eneforhandler i Norden af GMT Gummi-Metall-Technik GmbH, der producerer gummi og metalprodukter til fortrinsvis jernbane og luftfartsindustrien. Derudover er WILLBRANDT Gummiteknik A/S lagerførende i ContiTech Continentals Schwing/Metall samt MEGI-produkterne.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S, datterselskab til WILLBRANDT Gummiteknik i Hamborg, grundlagt for mere end 125 år siden, er en solid og kvalitetsbevidst partner, der med sit tætte samarbejde på tværs af internationale organisationer med store produktions- og ingeniørafdelinger, gør dem i stand til at specialdesigne lige den løsning, kunden har brug for.
Med WILLBRANDT Gummiteknik A/S i ryggen er du sikret kvalitet og levering til tiden samt rådgivning og produkter, der sikrer værdi i din egen organisation. WILLBRANDT Gummiteknik A/S står for helhedsløsninger, som hjælper deres kunder til en nemmere hverdag og et bedre produkt.
WILLBRANDT Gummiteknik A/S er en sparringspartner for kunder og leverandører over hele verden og sikrer den bedste kvalitet samt eksklusive muligheder.
WILLBRANDT sætter en ære i deres viden og går gerne et skridt videre for at finde den bedste løsning for deres kunder. Hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S er kvaliteten ‘nøgleordet’ og bærer den daglige fokus for virksomheden.

Mød os på stand A03:29

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *