Militær- og flådeindustri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Militær- og flådeindustri

Vores chok- og svingningsdæmpere er designet til at absorbere ekstreme energier.

Militær- og flådeindustri

WILLBRANDT er overalt i verden kendt som leverandør af elastiske ophæng og formdele til det forsvarstekniske område. Vi sætter standarder med skræddersyede løsninger, maksimal sikkerhed, kvalitet og dokumentation. WILLBRANDT leverer svingnings- og chokophæng, som med succes er blevet anvendt til ekstreme opgaver indenfor forsvaret og flåden, f.eks.:

  • Profiler til pansrede køretøjer eller bæltekøretøjer
  • Pakninger
  • Chokophæng til ubåde, fregatter, radarsystemer, tavleanlæg, redningsflåder og kanoner
  • Fendere

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Leveringstid

Mange produkter har en lang produktionstid, derfor udvider vi kontinuerligt vores lager, så vores kunder får en så kort leveringstid som muligt.

innovation

Vi udvikler os i fællesskab med kunderne og bruger vores kompetencer for, på bedste vis, at imødekomme vores kunders behov. Vores styrke ligger i vores specialløsninger.

Kvalitet & service

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, det har altid vores første prioritet. Vores medarbejdere brænder for at yde den bedste service og sætter altid kunden i centrum.

Kendskab

Vi uddanner og udvikler os kontinuerligt internt og hos vores leverandører for at sikre størst muligt kendskab og viden indenfor vores produktområder.

FINDER DU IKKE DIN BRANCHE I OVERSIGTEN, KONTAKT DA VENLIGST VORES KOMPETENTE MEDARBEJDERE, DER ALTID STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE EN LØSNING

Vi hjælper gerne vores kunder med totalløsninger, allerede når idéen tager form