Den viden vi har fået ved at arbejde med den militære branche, er vi nu begyndt at bruge indenfor det civile område også, og størstedelen af vores salg af Cavoflex® går i dag til civile virksomheder.

I en kampsituation er det vigtigt, at man kan stole på, at alle systemer kan klare udfordringerne. Der stilles krav til udholdenhed og præcision.

Flere og flere ting på nutidens handelsskibe bliver automatiseret og det elektroniske udstyr er følsomt overfor rystelser og kan fejle eller gå i stykker hvis skibet f.eks. ”banker pæle”. Derfor har WILLBRANDT udviklet og patenteret Cavoflex®®, som er en stærk stålwire chokdæmper, der kan reducere chok forårsaget af høje bølger eller f.eks. en sprængning, og det betyder, at udstyret kan tåle at blive udsat for helt op til 50 G. Cavoflex® benyttes både på militære overfladeskibe og i ubåde.

Den viden vi har fået ved at arbejde med den militære branche, er vi nu begyndt at bruge indenfor det civile område også, og størstedelen af vores salg af Cavoflex® går i dag til civile virksomheder.

Skibsmotorer på containerskibe og olietankere kan også møde store udfordringer på havet, og Cavoflex® kan derfor benyttes med stor fordel her.

Som noget helt nyt kan Cavoflex® nu også bruges til at hænge et lille kamera op under f.eks. en drone, ligesom vi også har leveret Cavoflex® til en producent af militærkøretøjer, der havde brug for at hænge en så lille ting op i køretøjet, at det kun vejede 76 g. Det var en stor udfordring, og vi endte med, at det måtte monteres på et stykke stål, så der kom vægt nok på, til at vores Cavoflex® kunne være effektiv.

Cavoflex® kan fås i mange størrelser og udformninger, og vi har egne beregningsprogrammer til at udregne, præcis hvilken Cavoflex®, der skal benyttes i hver eneste situation. Ydermere har vi også testmaskiner, hvor vi kan stress-teste systemet, så vi kan sikre os, at løsningen kan holde til det ønskede pres.

Har du en applikation, hvor du tænker at vores Cavoflex® kan hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.
Du kan læse lidt mere om Cavoflex her

Call Now Button
%d bloggers like this: