Marine

Værft og Marine

Det maritime hænger uløseligt sammen med WILLBRANDT’s historie, da virksomheden i sin tid startede med at servicere havnen, rederierne og værfterne i
Hamborg. Derfor har vi stor erfaring med og kender denne branches behov og krav. I gennem tiden har vi udviklet mange specialløsninger til vore kunder samt patenteret flere innovationer. Chokdæmpere i gummi og stålwireophæng (også kaldet CAVOFLEX®) er synonymer med WILLBRANDT.

WILLBRANDT leverer totalløsninger inden for de forskellige forretningsområder, så der kun er en udviklings- og kontraktpartner at henvende sig til. De fleste af
produkterne lagerføres eller lægges på lager efter aftale, så hurtig levering sikres år efter år. Samtidig kan priserne dermed holdes stabile.

Svingnings- & chokdæmpere

Vi er specialister i fjernelse eller reduktion af rystelser og strukturstøj, optagelse af svingninger fra motorer, pumper og maskiner samt reduktion af chok.

Fendere

Vores produkter er designet og fremstillet i overensstemmelse med EAU 2004 og PIANC 2002.

Kompensatorer

Når termiske eller mekaniske ændringer ikke kan absorberes i et rørsystem, er der brug for kompensatorer til at kompensere for disse ændringer.

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.

Kontakt

Lasse Petersen
Area Manager – Denmark
+45 2236 7051
lpe@willbrandt.dk

Kontakt

John C.M. Jensen
Technical Manager – B.Sc.
 +45 20 15 56 87
 jje@willbrandt.dk

Brochurer