Lufthavn

Lufthavn

Lufthavne er en vigtig spiller i transportindustrien, derfor er det vigtigt at driftsområderne er farbare, også om vinteren. Baner, taxier, tilgange og parkeringspladser skal være holdes fri for sne og is og sikkerhed under start og landing har højeste prioritet. Optimal justering til specifikke overflader er en forudsætning for ordentlig og sikker snerydning uden snerester på landingsbanen.

WILLBRANDT leverer sneplovsskær både i gummi med forskellige hårdheder og i specialudviklet PUR der har en holdbarhed på optil 40% længere sammenlignet med andre polyuretanskær. Brugen af ​​effektive og højkvalitets slidprodukter sparer penge, tid og beskytter miljøet. WILLBRANDT sneplovsskær leverer høj ydeevne med lavt slid.

Vi leverer sneplovsskær til alle krav
 • I hårdheder fra 50 til 90 ° shore
 • Forskellige bladvinkler for optimale resultater
 • Med og uden metalindsatser
 • I forskellige længder og bredder
 • For alle standard sneplove
 • Sneplovsskær til forskellige mærker
 • Shap skær
 • Sne-støv beskyttelse
 • Saltspreder plade
 • Fejemaskine slanger
Vi tilbyder individuelle modifikationer der leveres klar til montage.

Vi levere også en bred vifte af reservedele og tilbehør til snerydningskøretøjer.

HJULSTOP/WHEEL CHOCKS

WILLBRANDT´s wheel chocks lavet af polyuretan kan laves lettere, sammenlignet med alle andre anvendte materialer, ved at lave et indre hulrum eller ved brug af en skumfilm kerne. Polyuretanen giver wheel chocks et fremragende greb på asfalt og tør eller våd beton.

WILLBRANDT leverer wheel chocks, som i dag er det mest almindelige til at holde fly på plads ved parkering. Wheel chocks kan også bruges til at understøtte flyet med parkeringsbremsen aktiveret.

Willbrandt wheel chocks har en høj bærende kapacitet, gode fysiske-kemiske egenskaber og kapacitet til at fastholde flyet under de fleste vejrforhold. Polyuretan wheel chocks er støbt i lyse farver for maksimal synlighed ved rampen og behøver ikke at være malet på noget tidspunkt igennem dens levetid. Ingen vedligeholdelse kræves.

WILLBRANDT wheel chocks leveres i standard længder fra 250 til 500 mm, men andre længder kan laves ved behov. Vores wheel chocks er resistente overfor olier, brændstoffer og både ætsende og slibende kemikalier. Vi kan levere dit wheel chock med firmanavn og/eller dit logo på.

 

Kontakt

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk
Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få en gratis og uforpligtende snak med vores tekniske chef

John C. M. Jensen

+45 20 15 56 87

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Brochurer