Lufthavn

Airport in winter. Airplanes are taxiing to the runway for take off.
GMT

Snebekæmpelse

Hurtig og grundig rengøring af driftsområder under vintermånederne er en udfordring for alle lufthavnsoperatører.

Lufthavne

Hurtig og grundig rengøring af driftsområder under vintermånederne er en udfordring for alle lufthavnsoperatører. Baner, taxier, tilgange og parkeringspladser skal være holdes fri for sne og is og sikkerhed under start og landing har højeste prioritet.
Brugen af ​​effektive og højkvalitets slidprodukter sparer penge, tid og beskytter miljøet ved at reducere brug af grus. WILLBRANDT sneplovsskær leverer høj ydeevne med lavt slid. Optimal justering til specifikke overflader er en forudsætning for ordentlig snerydning uden snerester på vejen.

Vi tilbyder blade til alle krav:

  • I hårdheder fra 50 til 90 ° shore
  • Forskellige bladvinkler for optimale resultater
  • Med og uden metalindsatser
  • I forskellige længder og bredder
  • For alle standard sneplove

Individuelle modifikationer bliver lavet i vores værksted, hurtigt og til lav pris. Vi kan også levere en bred vifte af reservedele og tilbehør til snerydnings køretøjer:

  • Sneplovsskær til forskellige mærker
  • Shap skær
  • Sne-støv beskyttelse
  • Saltspreder plade
  • Fejemaskine slanger

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Telefon: +45 56 87 01 64
e-mail: info@willbrandt.dk

Hjulstop / Wheel chocks

WILLBRANDT´s wheel chocks lavet af polyuretan kan laves lettere, sammenlignet med alle andre anvendte materialer, ved at lave et indre hulrum eller ved brug af en skumfilm kerne. Polyuretanen giver wheel chocks et fremragende greb på asfalt og tør eller våd beton.

WILLBRANDT leverer wheel chocks, som i dag er det mest almindelige til at holde fly på plads ved parkering. Wheel chocks kan også bruges til at understøtte flyet med parkeringsbremsen aktiveret.
Willbrandt wheel chocks  har en høj bærende kapacitet, gode fysiske-kemiske egenskaber og kapacitet til at fastholde flyet under de fleste
vejrforhold. Polyuretan wheel chocks er støbt i lyse farver for maksimal synlighed ved rampen og behøver ikke at være malet på noget tidspunkt igennem dens levetid. INGEN vedligeholdelse kræves.

WILLBRANDT wheel chocks leveres i standard længder fra 250 til 500 mm, men andre længder kan laves ved behov. Vores wheel chocks er resistente overfor olier, brændstoffer og både ætsende og slibende kemikalier. Vi kan levere dit wheel chock med firmanavn og/eller dit logo på.

Leveringstid

Mange produkter har en lang produktionstid, derfor udvider vi kontinuerligt vores lager, så vores kunder får en så kort leveringstid som muligt.

innovation

Vi udvikler os i fællesskab med kunderne og bruger vores kompetencer for, på bedste vis, at imødekomme vores kunders behov. Vores styrke ligger i vores specialløsninger.

Kvalitet & service

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, det har altid vores første prioritet. Vores medarbejdere brænder for at yde den bedste service og sætter altid kunden i centrum.

Kendskab

Vi uddanner og udvikler os kontinuerligt internt og hos vores leverandører for at sikre størst muligt kendskab og viden indenfor vores produktområder.

FINDER DU IKKE DIN BRANCHE I OVERSIGTEN, KONTAKT DA VENLIGST VORES KOMPETENTE MEDARBEJDERE, DER ALTID STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE EN LØSNING

Vi hjælper gerne vores kunder med totalløsninger, allerede når idéen tager form