Lufthavne


Snebekæmpelse

Hurtig og grundig rengøring af driftsområder under vintermånederne er en udfordring for alle lufthavnsoperatører. Baner, taxier, tilgange og parkeringspladser skal være holdes fri for sne og is og sikkerhed under start og landing har højeste prioritet.
Brugen af ​​effektive og højkvalitets slidprodukter sparer penge, tid og beskytter miljøet ved at reducere brug af grus. WILLBRANDT sneplovsskær leverer høj ydeevne med lavt slid. Optimal justering til specifikke overflader er en forudsætning for ordentlig snerydning uden snerester på vejen.

Vi tilbyder blades til alle krav:Pur sneplov skær

  • I hårdheder fra 50 til 90 ° shore
  • Forskellige bladvinkler for optimale resultater
  • Med og uden metalindsatser
  • I forskellige længder og bredder
  • For alle standard sneplove

Individuelle modifikationer bliver lavet i vores værksted, hurtigt og til lav pris. Vi kan også levere en bred vifte af reservedele og tilbehør til snerydnings køretøjer:

  • Sneplovsskær til forskellige mærker
  • Shap skær
  • Sne-støv beskyttelse
  • Saltspreder plade
  • Fejemaskine slanger

Wheel chocks

WILLBRANDT´s wheel chocks lavet af polyuretan kan laves lettere, sammenlignet med alle andre anvendte materialer, ved at lave et indre hulrum eller ved brug af en skumfilm kerne. Polyuretanen giver wheel chocks et fremragende greb på asfalt og tør eller våd beton.

WILLBRANDT leverer wheel chocks, som i dag er det mest almindelige til at holde fly på plads ved parkering. Wheel chocks kan også bruges til at understøtte flyet med parkeringsbremsen aktiveret.

Willbrandt wheel chocks  har en høj bærende kapacitet, gode fysiske-kemiske egenskaber og kapacitet til at fastholde flyet under de fleste
vejrforhold. Polyuretan wheel chocks er støbt i lyse farver for maksimal synlighed ved rampen og behøver ikke at være malet på noget tidspunkt igennem dens levetid. INGEN vedligeholdelse kræves.

WILLBRANDT wheel chocks leveres i standard længder fra 250 til 500 mm, men andre længder kan laves ved behov. Vores wheel chocks er resistente overfor olier, brændstoffer og både ætsende og slibende kemikalier. Vi kan levere dit wheel chock med firmanavn og / eller dit logo på.

“Vi har bare positive erfaringer med WILLBRANDT”
6.7 ud af 7.0

Edvin Holm

Driftskoordinator, Avinor Oslo Lufthavn

%

Kundetilfredsheds score

Har du spørgsmål til vores produkter til lufthavns industrien, kan du ringe og få en snak eller udfylde formularen herunder.

Direkte tlf: +45 31332500
ali@willbrandt.dk

Ali Strømsborg

Teknisk rådgiver, WILLBRANDT A/S

Har du spørgsmål til vores produkter til lufthavns industrien, kan du ringe og få en snak eller udfylde formularen herunder.

mto@willbrandt.dk

Michael Torbskov

Internt salg, WILLBRANDT A/S

Kontakt lufthavn

10 + 2 =

Call Now Button