Jernbane

Jernbane

WILLBRANDT leverer en bred vifte af produkter og komponenter til jernbaneindustrien. I samarbejde med vores partnere kan vi tilbyde en omfattende portefølje, hvilken gør det muligt for os at levere næsten alle produkter som industrien har brug for. Vi leverer til alle aktører i Danmark, Sverige, Norge og Finland, til værkstederne, OEM og operatørerne. Vores produktspecialister har stor viden om de specielle krav der er til 

forskellige tog og bogies og er altid klar til at hjælpe og rådgive. Vi har flere godkendelser, som f.eks. TransQ og er ISO 9001 certificerede og ISO 14001 miljøcertificeret af Bureau Veritas. Vores hovedleverandør af gummikomponenter til togbogien er GMT Gummi-Metall-Technik. GMT er bl.a. certificeret iht. IRIS, ISO 9001 og 14001, og er kendt for høj kvalitet og stort udviklings know-how.

Eksempel på produkter
 • Luftfjederbælge eller puder til sekundær affjedring
 • Nød- og sandwichfjedre (Additional springs)
 • Chevroner og akselfjedre til primær affjedring (også kaldet Megi fjedre)
 • Konusfjedre (Conical springs) til primær affjedring
 • Akselkasseføringer / hjulbøsninger til primær affjedring (Axle guiding bushes)
 • Rammestøttelejer til primær affjedring
 • Kugleled og sfæriske lejer til træk- og momentstænger samt “kødben” (spherical joints)
PRIMARY SPRINGs
air spring
Secondary Air Spring Systems
RODS & SPHERICAL BEARINGS
Gummi- og tætningsprofiler til døre, vinduer, vogn og gulv

Vi kan fremstille din tætningsprofil ud fra en lille prøve eller tegning i henhold til de nyeste standarder som EN 45545-2 / 3. Anvendelsesmulighederne for tætningsprofiller og støbte dele i togvogne er mangfoldige.

WILLBRANDT leverer og udvikler alle gummidele til vibrationsdæmpning, støjreduktion eller tætning. Vi fremstiller skræddersyede pakninger og gummirammer til vinduer og døre. Derudover tilbyder vi en bred vifte af standardartikler, såsom gummibælge til jernbaneindustrien.

Værkstedsudstyr

Løfteudstyr er vigtigt for et velfungerende værksted. WILLBRANDT kan hjælpe dig med skræddersyede løsninger, der har til formål at gøre dit værksted til et sikkert miljø at arbejde i. Vi tilbyder et bredt spektrum af løsninger lige fra platforme til vedligehold på taget af busser og tog til løftesystemer til vedligeholdelsesarbejde under køretøjerne.

WILLBRANDT kan også hjælpe dig med udstyr til ultralydstestning af hjul, diagnostiske stationer til hjulsæt og integrerede bogie-værksteder. 

Interior for trains
Interiører til tog

Vi leverer togsæder af høj kvalitet. Vores service omfatter både produktion af nye sæder og renovering af gamle sæder samt køjer og senge til sovevogne. Både den indvendige skumstrukturer i sæderne samt stofbetræk og læderoverflader er fremstillet af materialer, der er godkendt i henhold til EN 45545-2 HL3.

Dele til power pack

På grund af de vibrationer der forekommer i et tog i drift, er de ikke muligt at have faste tilslutninger, dette gælder specielt ved motorblokken/power pack.

Vi tilbyder:

 • Kompensatorer til tilslutning af vand- eller udstødningsrør
 • Bælge til luftindtag
 • Plisserede slanger / spiralslanger som robuste forlængere til tilslutning af rør udsat for tryk eller vakuum
 • Bøjninger til motorer / drev til snævre, korte forbindelser
 • Klemmer til montering af slanger
 • Bælter

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.

Kontakt

Mattias Hvass
Area Manager 
+46 736 734 090
mhv@willbrandt.se

Kontakt

Johnny Frank Anekjær
CEO & Sales Director
+45 2049 5687
jfa@willbrandt.dk

Kontakt

Richard Kling
Area Manager
+46 763 90 08 75
rkl@willbrandt.se

Kontakt

Danny Grønbech
Area Manager
+45 60 22 56 87
dgr@willbrandt.dk

Kontakt

John C.M. Jensen
Technical Manager – B.Sc.
 +45 20 15 56 87
 jje@willbrandt.dk

Kontakt

Anne-Marie Zimmermann
Account Manager
+45 27 57 56 87
amz@willbrandt.dk

Brochurer