Interiører til tog

Interiører til tog

Vi leverer togsæder af høj kvalitet. Vores service omfatter både produktion af nye sæder og renovering af gamle sæder samt køjer og senge til sovevogne. Både de indvendige sædernes skumstrukturer samt betræk og læderoverflader er fremstillet af materialer, der er godkendt i henhold til EN 45545-2 HL3.

Vi har stor erfaring med produkter til jernbaner, og vores team af ingeniører og specialister er meget dygtige til at finde den bedst mulige løsning, der opfylder dine behov. 

togsæder

Vi kan hjælpe dig med sæder til dit tog. Vi leverer sæder, der opfylder dine ønsker til design og sikkerhed. Skum og stof på vores sæder er brandtestet i henhold til den europæiske standard for brandsikkerhed på jernbaner EN 45545-2 HL3.

Nye sæder

Vi leverer nye sæder som en komplet pakke. Inklusive sammenkobling af metalrammer mellem gulv og sæde, sæderammer, armlæn, nyt skum, ny polstring og nyt stof samt montering i toget.

Renoveringen af gamle sæder

Renoveringen omfatter afmontering af sæderne, bortskaffelse af gammelt skum og stof, forberedelse af ny skumforing i brandsikkert materiale, tilskæring og syning af nyt brandsikkert stof, komplet polstring og montering i togene.

Vi leverer følgende produkter af blødt polyurethanskum:

  • Sæder
  • Ryglæn
  • Støttepuder til ryggen
  • Forskellige måtter og madrasser
  • Forskellige puder til sofaer og lænestole
  • Sæde- og rygpuder til designprodukter

Få den bedste løsning

Du er velkommen til at kontakte os hvis du her spørgsmål eller særlige ønskemål. Vi hjælper gerne med anbefalinger til at finde den bedste løsning. Via vores netværk af producenter og udviklere kan vi altid sikre kompetent rådgivning og højt niveau service til vores kunder.

Kontakt

Johnny Frank Anekjær
CEO & Sales Director
+45 2049 5687
jfa@willbrandt.dk

Kontakt

John C.M. Jensen
Technical Manager – B.Sc.
 +45 20 15 56 87
 jje@willbrandt.dk