Industri

Industri

WILLBRANDT leverer en bred vifte af gummiprodukter til industri. Vi leverer bl.a. kompensatorer, profiler, formdele, slanger, pakninger og tætninger.

Har du brug for specialløsninger klarer vi også det. Vores teknikere hjælper gerne med at løse tekniske udfordringer, beregninger og dokumentation.   

Kompensatorer

Når termiske eller mekaniske ændringer ikke kan absorberes i et rørsystem, er der brug for kompensatorer til at kompensere for disse ændringer.

Svingningsdæmpere

Vi er specialister i fjernelse eller reduktion af rystelser og strukturstøj, optagelse af svingninger fra motorer, pumper og maskiner samt reduktion af chok.

Slanger

WILLBRANDT leverer et bredt udvalg af håndbyggede slanger i dimensioner fra DN 20 op til DN 600.

Profiler

Vi tilbyder et bredt sortiment af gummiprofiler og -lister. Vi udvikler og producerer specialløsninger iht. kravsspecifikation eller eksisterende prøve.

Formdele

Formstøbte dele formes i en presseproces. Der kan anvendes en simpel presseform, indsprøjtningsform eller en sprøjtestøbningsproces alt efter stykantal, kvalitet og udformning.

PUR (Polyrethan)

Vores PUR-produkter har god fleksibilitet over et bredt temperaturområde. De er stødabsorberende, tåler høje belastninger og har meget stor slidstyrke.

Få den bedste løsning

Vores ingeniører hjælper gerne med anbefalinger omkring beregning af dimensionering i forhold til finde den bedste løsning. Vores store netværk af producenter og udviklere sikrer kompetent rådgivning og service til vores kunder.

Kontakt

Lasse Petersen
Area Manager – Denmark
+45 2236 7051
lpe@willbrandt.dk

Kontakt

John C.M. Jensen
Technical Manager – B.Sc.
 +45 20 15 56 87
 jje@willbrandt.dk