Gråkjær bygger nyt domicil med kontorer og lager til WILLBRANDT Gummiteknik A/S

By in
3510
Gråkjær bygger nyt domicil med kontorer og lager til WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Nyt lager, kontorer og personalefaciliteter skal sikre WILLBRANDT Gummiteknik A/S bedre forhold til medarbejderne og plads til at vokse yderligere.

Totalentreprenørfirmaet Gråkjær Erhverv skal bygge nyt domicil med lager og kontorer på ialt godt 2.000 m2 til WILLBRANDT Gummiteknik i Haslev, der er et dansk datterselskab til den tyske handels-, produktions- og ingeniørvirksomhed WILLBRANDT KG. Virksomheden rådgiver og markedsfører produkter i gummi og andre elastomerer samt stålwire til svingnings- og chokdæmpning samt producerer og lagerfører gummi- og stålkompensatorer, som blandt andet bruges indenfor jernbane, entreprenør og marineindustrien.

Bedre forhold til medarbejdere og plads til at vokse

Den nye bygning giver WILLBRANDT Gummiteknik mere plads – og plads til at vokse.
Og så er der fokus på medarbejdernes trivsel.
“Medarbejderne får et bedre arbejdsklima, da de blandt andet får et opdateret ventilationsanlæg samt fuldautomatisk solafskærmning, hvilket er væsentligt bedre end dét, de har i de eksisterende lokaler. Der er desuden, i både kontorer og på lager, lagt vægt på optimale dagslysindfald, som både gavner medarbejdernes velbefindende og som reducerer strømforbruget.” fortæller Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær Erhverv.

Johnny Anekjær, direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik fortæller, at det nye byggeri også giver virksomheden en anden fordel: “Udover den store fordel, at give vores medarbejdere bedre forhold, kan vi også optimere lageret og spare tid, da det nye lager er bedre indrettet og består af ét lokale fremfor flere små. Lageret får højere til loftet og vi kan tilbyde mere lagerplads til vores kunder og bedre tilkørselsforhold til vores leverandører. Så det er win-win for alle parter.”

WILLBRANDT Gummiteknik A/S kommer fremover til at eje bygningerne selv, fremfor at leje sig ind, som de gør nu. Dermed holder de pengene i virksomheden.

Det nye byggeri kommer til at bestå af et skalmuret kontorafsnit i to etager med kontorer, mødelokaler og kantine samt en lagerdel, opført med bærende stålspær, beklædt med sandwichpaneler på facader og sorte fibercementplader som tag.

Byggeriet forventes at starte op til august 2020 og skal stå færdigt til foråret 2021.


Fakta

WILLBRANDT KG blev grundlagt i 1892 i Hamborg. Det danske datterselskab WILLBRANDT Gummiteknik A/S blev startet i 1994 og ligger i Haslev. Det danske datterselskab har – især de seneste 15 år – oplevet stor vækst. Virksomheden har blandt andet fået titlen som Gazellevirksomhed 5 gange.

Gråkjær Erhverv er totalentreprenør med base i Holstebro og København og har specialiseret sig i at opføre nøglefærdige erhvervsbyggerier og større boligprojekter i hele Danmark. Virksomheden er grundlagt i Holstebro i 1973.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)