Certifikater

Certifikater

Transq

WILLBRANDT Gummiteknik er godkendt af Achilles og prækvalificeret som leverandør i TransQ netværket.

TransQ er en leverandørdatabase og et kvalifikationssystem, som bruges af indkøbere i den nordiske transportsektor til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Med over 2.600 kvalificerede leverandører, som leverer et bredt udvalg af produkter og services, giver TransQ en fair, åben og transparent mulighed for valg af leverandører. Dette letter og forenkler udbudsprocessen og byder på nye forretningsmuligheder for både indkøbere og leverandører.

TransQ-netværket blev grundlagt i 1998 og har kontinuerligt udviklet sig sammen med selskaberne i den nordiske transportsektor med det formål at dække deres behov for leverandørhåndtering. Indkøberne i netværket omfatter både private og offentligt drevne virksomheder som fx de største jernbaneselskaber, passager- og fragtoperatører, postvæsener og undergrundsbane-, letbane- og busselskaber.

ISO 9001:2015

WILLBRANDT KG har været certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015 siden 27. september 1997. 
WILLBRANDT Gummiteknik har været ISO 9001:2015 certificeret siden april 2015. 

ISO 14001:2015

WILLBRANDT KG har været miljøcertificeret efter ISO 14001 siden 2016.
WILLBRANDT Gummiteknik har været ISO 14001:2015 certificeret siden juni 2017.

Fødevare Kontrolrapport

​I 15 år har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Smiley-ordningen har dermed været med til at skabe mere gennemsigtighed, som betyder, at virksomhederne kan sammenligne sig med hinanden og konkurrere endnu mere på fødevaresikkerheden – til gavn for forbrugerne.

Utilities NCE
SELLIHCA – NORDIC UTILITY PRE-QUALIFICATION SYSTEM

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er endnu en gang blevet godkendt af Achilles og prækvalificeret som leverandør vedr. Sellihca.

Vi er godkendt som leverandør af gummikompensatorer, stålkompensatorer, fendere, svingningsdæmpere, gummiprofiler, gummiformdele, foldebælge og udstødningsophæng samt mange flere af produkter.

Sellihca er en leverandørdatabase og kvalifikationssystem, der benyttes af de nordiske forsyningsselskaber til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Med over 4.400 kvalificerede leverandører, som leverer et bredt udvalg af produkter og services, giver Sellihca en fair, åben og transparent mulighed for valg af leverandører. Dette letter og forenkler udbudsprocessen og byder på nye forretningsmuligheder for både indkøbere og leverandører.

Sellihca-netværket blev grundlagt i 1998 og har kontinuerligt udviklet sig sammen med de nordiske forsyningsselskaber med det formål at dække deres behov for leverandørhåndtering. Indkøberne i denne sektor er både lokale distributionsselskaber og store globale virksomheder, som hovedsageligt opererer indenfor produktion, transmission og distribution af elektricitet, samt A-kraftværker og vandforsyningssektoren.

Gazelle

WILLBRANDT Gummiteknik er et firma i kraftig vækst, og har gennem årene været udnævnt til Gazellevirksomhed fem gange.  

Øvrige certifikater