Certifikater

Kvalitetsstyring
Kvalitet og certificering har altid stået højest hos WILLBRANDT

I mere end 125 år har vi leveret til den maritime og militære industri, som f.eks. ubåde og skibsværfter. Derfor har vi været vant til høje krav og behov for kvalitetssikring og certificering. Mange af vores produkter lever derfor op til høje industristandarder og krav fra f.eks. BV, DNV, ABS, SOLAS etc.

Langvarige forretningsforbindelser med kunder og leverandører, hvoraf en del har eksisteret i årtier, danner grundlaget for vores vedvarende succes. Det er ikke tilfældigt, at kvalitet har første prioritet i spændingsfeltet kvalitet – kunde – medarbejder – overskud – omkostninger – innovation.

Vores forpligtelse til kvalitet, som vi tillægger stor betydning, danner basis for vores handlinger og udvikling. Kvalitet er nøglen succes, hvis den konsekvent udmunder i konkrete opgaver samt innovative løsninger og aktiviteter.

Certifikater

WILLBRANDT KG har siden 27. september 1997 været certificeret efter DIN/EN ISO 9001:2015 og ISO 14001 miljøcertificeret siden 2016.

WILLBRANDT Gummiteknik har siden april 2015 været ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certificeret siden juni 2017

Kvalitetsprincipper

  • kundeorienteret tankegang og handling på alle niveauer
  • kvalificeret rådgivning gennem samarbejde mellem salg og teknikerne
  • langvarige forretningsforbindelser mellem os og vores leverandører samt kunder baseret på gensidig tillid

Sammen med vort moderselskab har vi mere end 125 års erfaring med tekniske gummiprodukter!

TransQ

WILLBRANDT Gummiteknik er godkendt af Achilles og prækvalificeret som leverandør i TransQ netværket. Se certifikat her: LINK.

TransQ er en leverandørdatabase og et kvalifikationssystem, som bruges af indkøbere i den nordiske transportsektor til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Med over 2.600 kvalificerede leverandører, som leverer et bredt udvalg af produkter og services, giver TransQ en fair, åben og transparent mulighed for valg af leverandører. Dette letter og forenkler udbudsprocessen og byder på nye forretningsmuligheder for både indkøbere og leverandører.

TransQ-netværket blev grundlagt i 1998 og har kontinuerligt udviklet sig sammen med selskaberne i den nordiske transportsektor med det formål at dække deres behov for leverandørhåndtering. Indkøberne i netværket omfatter både private og offentligt drevne virksomheder som fx de største jernbaneselskaber, passager- og fragtoperatører, postvæsener og undergrundsbane-, letbane- og busselskaber.

Achilles

SELLIHCA – NORDIC UTILITY PRE-QUALIFICATION SYSTEM

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er endnu en gang blevet godkendt af Achilles og prækvalificeret som leverandør vedr. Sellihca, se vedlagte certifikat: LINK.

Vi er godkendt som leverandør af gummikompensatorer, stålkompensatorer, fendere, svingningsdæmpere, gummiprofiler, gummiformdele, foldebælge og udstødningsophæng samt mange flere af produkter.

Sellihca er en leverandørdatabase og kvalifikationssystem, der benyttes af de nordiske forsyningsselskaber til at håndtere leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Med over 4.400 kvalificerede leverandører, som leverer et bredt udvalg af produkter og services, giver Sellihca en fair, åben og transparent mulighed for valg af leverandører. Dette letter og forenkler udbudsprocessen og byder på nye forretningsmuligheder for både indkøbere og leverandører.

Sellihca-netværket blev grundlagt i 1998 og har kontinuerligt udviklet sig sammen med de nordiske forsyningsselskaber med det formål at dække deres behov for leverandørhåndtering. Indkøberne i denne sektor er både lokale distributionsselskaber og store globale virksomheder, som hovedsageligt opererer indenfor produktion, transmission og distribution af elektricitet, samt A-kraftværker og vandforsyningssektoren.

Gazelle

Willbrandt Gummiteknik A/S udnævnt til Gazelle for 5. gang

På trods af lavkonjunktur og krise går det godt hos Willbrandt Gummiteknik A/S. Så godt, at virksomhedens danske datterselskab i Haslev er udnævnt til Gazelle for 5. gang og 3. år i træk.

Virksomheden, der er specialiseret i gummi- og polyuretanløsninger, leverer sine produkter til en bred vifte af industrier lige fra entreprenørbranchen, trafikselskaber og forsyningsvirksomheder til medicinalindustrien og forlystelsesparker.

Siden 2005 har Direktør Johnny Anekjær stået i spidsen for en gennemgribende modernisering og strategisk fokusering af virksomheden, der har betydet, at Willbrandt Gummiteknik A/S har tidoblet sin omsætning i Danmark gennem de sidste 10 år.

Succesen er blandt andet kommet ved en massiv satsning på Norden, hvor virksomheden i dag står starkt på det svenske marked og vokser hurtigt i både Norge og Finland.

Som et led i den målrettede udvikling af virksomheden, er Willbrandt Gummiteknik A/S netop blevet ISO 9001 certificeret og i løbet af kort tid forventer man også at opnå en ISO 14001 certificering, der er den mest anerkendte internationale Standard indenfor miljøledelsessystemer.

Det handler om synlighed

Vil man have succes som eksportvirksomhed, handler det om at være til stede, hvor tingene sker. Derfor har man også kunne finde Willbrandt Gummiteknik på en lang række messer i Norden og Tyskland i 2015. Desuden fokuserer man på at møde kunderne på den rigtige måde. Dette gøres bl.a. ved at sikre sig, at medarbejderne har sprog- og kulturkendskab, der matcher de markeder, som virksomheden opererer på.

Fædevare Kontrolrapport

Kontrolrapporter

​I 15 år har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Smiley-ordningen har dermed været med til at skabe mere gennemsigtighed, som betyder, at virksomhederne kan sammenligne sig med hinanden og konkurrere endnu mere på fødevaresikkerheden – til gavn for forbrugerne.

 
ISO 9001 | 14001

WILLBRANDT KG har siden 27. september 1997 været certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015.

Kvalitetsmål

  • kundeorienteret tankegang og handling på alle niveauer
  • kvalificeret rådgivning gennem samarbejde mellem salg og teknikerne
  • langvarige forretningsforbindelser mellem os og vores leverandører og kunder baseret på gensidig tillid

Sammen med vort moderselskab har vi mere end 100 års erfaring med tekniske gummiprodukter!
ISO 9001 er et verdens omspændt kvalitetsledelses system, som er synonym med effektiv styring, kvalitet og struktureret kundedialog.
For dig som kunde betyder det at WILLBRANDT A/S har klare deinitioner af processer, løbende overvågning og evaluering, og værdier.

Willbrandt fakta

WILLBRANDT Gummiteknik A/S forhandler og markedsfører GMT’s højkvalitets gummiprodukter til bl.a. tog og vindindustrien.

Et stort udvalg af GMT’s produkter lagerføres i Haslev til hurtig levering.

I mere end 70 år har WILLBRANDT KG i Hamborg været hovedforhandler af Continental Contitech’s SCHWINGMETALL®

Hele programmet af SCHWINGMETALL® og MEGI® lagerføres på vores lagre i Hamborg.