25 års jubilæum

By in
2699
25 års jubilæum

Der blev flaget på fuld favør i år, da WILLBRANDT Gummiteknik kunne fejre 25 års jubilæum som virksomhed i Danmark. Moderselskabet, beliggende i Tyskland, har dog langt flere år på bagen, eftersom de sidste år kunne fejre 125 års jubilæum.

Lokalt og internationalt

De sidste 25 år er ikke gået stille for sig, hvilket de 5 udmærkelser som Gazelle-virksomhed vidner om.
WILLBRANDT Gummiteknik fik sin opstart på dansk jord i 1994 under ledelse af Aage Christiansen.
Efter Johnny Frank Anekjærs tiltrædelse som adm. direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik i 2005, har WILLBRANDT fået en stigende nordisk efterspørgsel.
Lokalerne og antallet af medarbejdere er vokset støt og idag leverer WILLBRANDT Gummiteknik produkter til virksomheder over hele verden.
“Fokus på det globale marked er med til at sikre en mere stabil indtjening. Hvis kriserne rammer, eksempelvis på det nordiske marked, kan WILLBRANDT fokusere på andre lande.” fortæller den adm. direktør.

WILLBRANDT er især stolt af at have kunder, der har været med dem siden starten.
“Det viser at dedikationen til kvalitet og kundepleje bærer frugt. Loyale kunder er den bedste anerkendelse man kan få. Det er med til at motivere medarbejderne til at blive ved med at forfine servicen og udvikle gummi-, polyuretan- og kunststofkomponenter.” lyder det fra Johnny Anekjær.

Vækst er et fælles projekt

”WILLBRANDTs mange forskelligartede produkter, såsom chokdæmpere til marineindustrien, vindmøllekomponenter, gummidele til tog og sneplove, kan fremstå lidt usynlige, for de mennesker der har glæde af dem i hverdagen. Hos WILLBRANDT og vores kunder ved man dog, at alle små dele spiller en stor rolle, hvad end det er tale om små komponenter i maskineriet eller de medarbejdere, der er med til at opbygge WILLBRANDTs succes.” fortæller Johnny Anekjær, adm. direktør hos WILLBRANDT Gummiteknik.

‘Alene kan vi meget – sammen står vi stærkere’ lyder firmaets slogan, som ikke alene vedrører medarbejderne hos WILLBRANDT Gummiteknik, men også kunder og samarbejdspartnere.
“Det er en politik, der har tjent WILLBRANDT vel og som gør arbejdspladsen til et rart sted at være.” forlyder det fra hele WILLBRANDTs stab i Haslev.

Fejring med kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Jubilæet og virksomhedens fremgang blev naturligvis fejret med jubilæumsreception i marts og med en sammenkomst for bestyrelsen på Rønnede Kro i maj i forbindelse med generalforsamlingen.
Flag, feststemning og god mad understregede det gode samarbejde og engagement, der ligger bag virksomhedens vækst.
“Det er altid glædeligt med et jubilæum som anledning til at fejre den fælles succes, men det er nu ikke kun alderen vi glæder os over.” fortæller Johnny Anekjær.
“Med 2018 som firmaets hidtil bedste år, kan vi kun glæde os til den kommende tid med fastholdelse af samme kurs. Den imponerende vækst på mere end 30 procent over de sidste år, må siges at være grund nok til fejring.”

Højt til loftet

Med femten fastansatte, der tager sig af lager, salg, rådgivning, udvikling og administration samt fire ungarbejdere, er det efterhånden nødvendigt med mere plads og planlægningen af et nyt stort domicil på Grænlandsgade i Haslev er på dagsordenen.
Den nye grund er 11.300 kvadratmeter. Der skal opføres en 1.500 kvadratmeter stor bygning med plads og mulighed for at vokse yderligere. Lagerhallerne vil få 8-10 meter til loftet og vi vil give en øget kapacitet i forhold til volumen og ekspedition.

Med dette i vente tager WILLBRANDT Gummiteknik de næste innovative og forretningsmæssige stormskridt i retningen af 30 års jubilæet.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *