WILLBRANDT Gummitechnik KG blev startet i 1792 og kan derfor fejre 125 års jubilæum her i år 2017.
Det skal selvfølgelig fejres, og derfor havde den tyske ledelse valgt at invitere alle medarbejdere i WILLBRANDT koncernen til Hamborg en weekend i september.

Vi var 8 medarbejdere fra Danmark, som havde mulighed for at tage afsted. Det var en skøn lørdag, med blå himmel og ikke ret meget vindt.

     

I Hamborg blev vi alle samlet op i busser kl. 15 og kørt rundt i byen, inden vi endte ude ved den nye bygning, der er ved at blive bygget tæt på hovedkontoret. Bygningen er stadig under konstruktion, men vi fik en rundtur i lokalerne mens WILLBRANDT´s ejer Olof Arndt fortalte om de planer, der var for de forskellige lokaler. Nede i den store lagerhal var der kørt en kaffevogn ind, hvor man kunne få kaffe, sodavand og kage.

    
   

Efter rundturen blev vi kørt med bus ind i byen igen, hvor vi blev sat af ved “Park Café Schöne Aussichten”. Vejret i Hamborg var skønt denne lørdag, med næsten 20 graders varme. I cafeen blev vi fulgt ud på deres terrasse, og det blev hurtigt tydeligt hvorfor cafeen havde fået det navn. Fra terrassen var der nemlig en meget smuk udsigt ud over en botanisk park. På terrassen blev vi budt på velkomstdrinks, og der var god mulighed for at snakke med kollegerne fra de andre afdelinger.

     
     

Aftenen bød på lækker mad i buffeten og dans og musik fra en meget proffessionelt band fra Hamborg.

Det var en dejlig weekend, med et gensyn med alle de tyske kolleger, som mange her i huset har kontakt med til daglig.

Call Now Button
%d bloggers like this: